Hvorfor velge oss?

Webkamerautøvere elsker denne plattformen for brukervennlighet, høy trafikk og tilpassbar opplevelse. Streamate tilbyr deg alt du trenger for å få økonomisk uavhengighet ved å jobbe som webkamerautøver.

Hvorfor
badge
Bli
Fordelene med å være en kammodell

En av de største fordelene med å bli en cam-modell er selvfølgelig autonomi. Du får velge når, hvor og hvor mye du vil jobbe. Du kan tjene en stabil inntekt ved å jobbe deltid eller heltid på Streamate, og du vil nyte den sjeldne fordelen av å være din egen sjef. Bli med i samfunnet vårt nå og lær mer!

Streamate-nettverket

Streamate er for tiden det største voksennettkamera nettverket i verden! Vi har 600 millioner månedlige besøkende over hele verden. Som et resultat vil du kunne nyte konstant trafikk fra betalende kunder i chatterommet ditt og muligheten til å tjene høy inntekt.

Service og Brukerstøtte av Streamate

Vår konstante suksess drives av vårt dedikerte team som alltid er klar til å svare på alle spørsmålene dine! Vi tilbyr støtte på ditt lokale språk, så kontakt oss hvis du vil bli modell på Streamate eller trenger hjelp med kontoen din.

2500
Nettsteder
600
Millioner besøkende / måned
10
Millioner registrerte brukere
1
Unik opplevelse
badge
Bli med på Streamate
LA OSS BEGYNNE
Modeller sier om oss
Våre
Beate

Det jeg liker best med å jobbe med Streamate er det faktum at jeg kan tilby fansen min en personlig opplevelse og få dem til å komme tilbake for mer. Streamate lar meg enkelt se tidligere forestillinger og ta ned notater mens jeg chatter med medlemmene mine. Dette hjelper meg å bli bedre kjent med dem og tilpasse showet jeg tilbyr dem, og øke inntektene som et resultat.

Våre
Hanne

Jeg har jobbet som cam-modell en stund nå, og jeg kan ærlig si at Streamate er det beste valget som er tilgjengelig for øyeblikket. Denne plattformen er veldig grei og brukervennlig. Jeg har lett lært å bruke alle alternativene, og jeg er veldig glad for at dette nettstedet lar meg sette prisene og velge ønsket tidsplan med bare noen få klikk.

Våre
Hulda

Jeg har prøvd camming før jeg begynte i Streamate, og jeg har bare klart å tjene betydelige mengder penger etter at jeg kom hit. En ting Streamate har hjulpet meg med, er trafikken av god kvalitet den ga meg. Uten det hadde jeg ikke endt opp med å tjene nok penger til å bli økonomisk uavhengig. Jeg anbefaler det helt til enhver modell som ønsker å tjene til livets opphold med denne jobben.

Våre
Kari

Før jeg begynte i Streamate, trodde jeg at det å være min egen sjef bare var en drøm jeg aldri ville bli til virkelighet. Jeg begynte først å jobbe bare noen få timer i uken, og jeg innså snart at jeg kunne oppnå mye mer ved å legge inn ekstra timer. Etter noen måneder ga jeg opp den stressende heltidsjobben min og begynte å jobbe utelukkende med Streamate. Jeg elsker denne plattformen for alle fordelene og den høye trafikken den ga meg, og for å hjelpe meg med å tjene min frihet.

Våre
Eline

Jeg liker å kamme på Streamate av forskjellige grunner. Først og fremst er det her jeg har tjent mest på de siste 5 årene siden jeg har jobbet som camgirl. Jeg elsker også friheten Streamate gir meg; Jeg kan sette min egen tidsplan slik jeg vil, og uansett hvilken tid på dagen eller natten jeg logger inn, får jeg alltid høy trafikk, pluss Streamate håndterer hele salgs- og markedsføringsdelen, og jeg trenger bare å fokusere på meg selv og medlemmene mine.

Ytterligere fordeler
Ytterligere
Samarbeid med et pålitelig selskap grunnlagt i 2003.
Tilknyttet program med gode inntjeningsmuligheter.
Pålitelig teknologi som øker produktiviteten din på nettet.
Muligheten til å velge en ikke-naken kategori.
Evnen til å tjene ved å selge videoer eller bilder selv når du er offline.
Ingen annonser som kan distrahere kundenes oppmerksomhet.
Muligheten til å bruke en maske når du chatter offentlig.
Brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å sjekke inntekten din.
Ulike prisalternativer per økt for forskjellige kunder.
Friheten til å velge din egen tidsplan.
Ytterligere
Friheten til å velge din egen stil, det er ikke noe obligatorisk utseende.
Evnen til å koble til forskjellige virtuelle leker.
Annonsering på sosiale medier for modeller som velger å bruke sosiale plattformer.
Muligheten til å bruke georestriksjonsalternativer.
Stort utvalg av betalingsmåter.
Prioritert plassering for nye modeller.
Sjansen til å tjene enda mer penger ved å delta i våre konkurranser.
Muligheten til å dele bilder og videoinnhold hvis du vil.